• Vaš profil
  • 0 Artikal
    Za plaćanje: 0
    Vaša korpa je prazna
MENU
..

O NAMA

Bluesky nails, svetski lider u profesionalnim gel lakovima za nokte. Za dugotrajan manikir sa preko 600 različitih boja savršene pigmentisanosti i aksesoara, pozicionirali smo se kao lideri u svetu manikira. Naše proizvode karakteriše postojanost duža od 14 dana, besprekorna čvrstoća, brzo i trajno sušenje. Tvrdi i elastični sloj laka štiti vaše nokte od povreda i lomova. Bluesky gel lakovi proizvedeni su u najvišim tehnološkim postrojenjima, a sve boje su odobrene i usklađene s evropskim i srpskim propisima te ispunjavaju sve sigurnosne zahteve. Bluesky tajna je u jedinstvenoj kombinaciji kvaliteta i cene. Stoga Vas pozivamo da se pridružite našoj velikoj porodici u svetu manikira.

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA
Korišćenjem internet sajta i kupovinom proizvoda preko on-line prodavnice www.gel-lakovi.rs potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili, naše uslove korišćenja i da ste saglasni da ih poštujete u celosti.
U slučaju da vam naša pravila ne odgovaraju ili se sa njima ne slažete u potpunosti molimo vas da ne koristite ove stranice. Web sajt www.gel-lakovi.rs je vlasništvo kompanije Bluesky nails d.o.o.. i kompanija kao vlasnik sajta zadržava sva prava da u bilo koje vreme ažurira, menja i modifikuje uslove korišćenja.

Sav materijal sa sajta www.gel-lakovi.rs ne može biti kopiran i korišćen u bilo koje druge svrhe i na bilo koji način bez prethodne dozvole odgovornog lica kompanije Bluesky nails d.o.o.

Svako neovlašćeno korišćenje materijala sa web sajta www.gel-lakovi.rs može prekršiti zakone o autorskim pravima, intelektualnoj svojini, zaštitnim znacima i drugim zakonima.

Ukoliko sajt ne koristite po svim lokalnim, republičkim zakonima Republike Srbije i predstavljate se lažnim imenima ili podacima, Bluesky nails d.o.o. ima sva prava da ukine, privremeno obustavi ili modifikuje vaš nalog ili pristup web sajtu ili delovima web sajta bez prethodne najave.

Sav sadržaj i informacije na web sajtu www.gel-lakovi.rs su napravljene samo za informativne potrebe i uglavnom su korišćeni opisi proizvoda od strane proizvođača. Slike proizvoda takođe su date zbog informativne upotrebe. Nijanse boja koje su prikazane na slikama ne moraju da odgovaraju potpuno bojama u stvarnosti i zavise od kalibracije boja vašeg uređaja za pregled ovog sajta.

NAČIN PORUČIVANJA

Sve naše proizvode možete poručiti putem naše on-line prodavnice na adresi www.gel-lakovi.rs, jednostavnim izborom odgovarajućeg proizvoda i njegove količine, a zatim dodavanjem u Korpu. Nakon toga možete nastaviti dalju kupovinu izborom novih proizvoda ili preći na poručivanje i plaćanje.

NAČIN PLAĆANJA

Sve poručene proizvode na našoj on-line prodavnici možete platiti na jedan od tri načina:

1. Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem, ukupan iznos porudžbine ( vrednost pošiljke + troškove dostave) plaćate kurirskoj službi prilikom prilikom preuzimanja pošiljke

2. Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Bluesky nails d.o.o., uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom poručivanja. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate web-banking
.

NAPOMENA: KONVERZIJA STRANE VALUTE

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

NAČIN ISPORUKE

Dostava robe koju ste poručili obavlja se putem kurirske službe u roku od 24 do 48 sati od momenta poručivanja.

Sve narudžbe primljene radnim danom do 15:00 časova, dostavljaju se sleduci dan kurirskoj službi.

Pod radnim danom se podrazumevaju svi dani od ponedeljka do petka, osim u slučajevima kada je praznik.

Subotom, nedeljom i praznicima roba se ne šalje.

Kurirska sližba isporučuje poručenu robu isključivo radnim danima.

Ukoliko kurir vrši isporuku robe koja je oštećena u transportu, ili neće da sačeka da primalac otvori i pregleda paket, primalac ima puno pravo da paket ne preuzme. Nakon toga potrebno je da se odmah (najkasnije sutradan) obratite putem elektronske pošte gellakovi@gmail.com i izložite problem.

Ukoliko Bluesky nails d.o.o. nije u mogućnosti da dostavi odabrani proizvod, kupac će biti o tome blagovremeno obavešten putem e-mail-a ili telefona. Kupac će biti kontaktiran korišćenjem kontakt podataka koji su navedeni prilikom registracije.

Cena dostave zavisi od težine paketa i to obračunava kurirska služba. Procenjena vrednost isporuke vidi se na vašem računu prilikom poručivanja.

Za sve porudžbe preko 4000,00 dinara, troškovi dostave su besplatni.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi je u stambeni prostor.

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24h od trenutka prijema robe.

REKLAMACIJE

Bluesky nails d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu i na pojedinačnom proizvodu.
Bluesky nails d.o.o. poštuje zakon o zaštiti potrošača i garantuje sledeće rokove:
2 godine – imate pravo na opravku i zamenu robe/usluge iako nemate garanciju (reklamacija)
14 dana - imate pravo da se predomislite ukoliko ste naručili robu preko Interneta
8 dana - rok u kome prodavac mora da odgovari na reklamaciju od dana prijema reklamacije
15 dana - rok za rešavanje reklamacije (izuzetak su nameštaj i tehnička roba, kada je rok za rešavanje reklamacije 30 dana) od dana prijema reklamacije
30 dana - rok u kome je prodavac dužan da vam izvrši uslugu ili isporuku robe od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija, osim ako nije nešto drugo ugovoreno
Uputstvo o korišćenju proizvoda isporučuje se kupcu zajedno sa proizvodom. Kupac je dužan da se pridržava priloženog uputstva, da sačuva račun koji je dobio elektronskim putem i originalnu ambalažu. Račun dobijen prilikom online kupovine jedini je dokument sa kojima kupac može ostvariti svoja prava.
Bluesky nails d.o.o. u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, kompanija Bluesky će zameniti proizvod novim ili vratiti novac.
Sve reklamacije nastale u slučaju nesaobraznosti kupljene robe regulisane su Zakonom o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS”, br. 62/2014). Potrošač je fizičko lice koje na tržištu pribavlja robu ili usluge u svrhe koje nisu namenjene njegovoj poslovnoj ili drugoj komercijalnoj delatnosti (Član 5. Stav 1).Bluesky nails d.o.o sklapanjem ugovora sa potrošačem prihvata sve obaveze iz tog zakona uz svu profesionalnu pažnju usmerenu ka potrošaču.
U slučaju potrebe za reklamacijom u vezi sa saobraznosti kupljene robe potrebno je robu doneti ili poslati poštom na adresu: Lazarevacki drum 25; Beograd 11030.
U slučaju da kupac ne podleže zakonu o potrošačima, rešavanje problema u slučaju nesaobraznosti robe Bluesky postupa po internom pravilniku br. 1/2014.
Kupac gubi pravo na reklamaciju ako se kvar izazove:
*nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu
*popravkom od strane neovlašćenih lica
*ugradnjom neorginalnih rezervnih delova
*oštećenjem koja su nastala zbog nemarnog rukovanja
*oštećenjem nastalim zbog mehaničkog udarca od strane kupca ili treće osobe
*nepravilnom ugradnjom
Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši pregled proizvoda i da ukaže na eventualna mehanička oštećenja (pročitati način isporuke).
Reklamacija ne važi za potrošni material, baterije, sijalice, četkice motora, adaptere, kablove, noževe mašinica i slično.
Ukoliko u roku od 45 dana po prijemu proizvoda na servis, kvar ne bude otklonjen, obavezujemo se da ćemo proizvod zameniti novim, predložiti odgovarajuću zamenu ili vratiti novac, u dogovoru sa kupcem. Kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Bluesky nails d.o.o. je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.
Ukoliko dođe do reklamacije, ovde možete preuzeti formular i popunjen poslati zajedno sa artiklom na adresu: Lazarevacki drum 25 Beograd 11030
PRAVILNIK O GARANTNOM ROKU TRGOVAČKE ROBE Preuzmite pravilnik br. 1/2014

PRAVA POTROŠAČA PRILIKOM KUPOVINE PREKO INTERNETA

Obaveštavamo vas da se prema Zakonu о zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br. 62/2014 i 6/2016 – dr. zakon), u daljem tekstu: Zakon, kupovina preko naše prodajne internet stranice www.gel-lakovi.rs smatra prodajom na daljinu.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti. Troškove povraćaja robe kao i organizaciju transporta iste u slučaju odustanka snosi kupac.

Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i, po mogućnosti, u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom (garantni list, uputstva, itd.). Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Prodavac je u slučaju zakonitog odustanka od ugovora dužan da kupcu bez odlaganja vrati iznos koji je kupac platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je primio obrazac za odustanak. Prodavac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok kupac ne dostavi dokaz da je poslao robu Prodavcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Poštovani korisnici ukoliko se interesujete za zaštitu podataka o ličnosti na našoj internet stranici, ovaj odeljak je pravo mesto za vas!

Podaci o ličnosti su svi podaci koji se neposredno ili posredno odnose ili mogu da se odnose na vas kao fizičko lice. Kao zakonski osnov koji uređuje zaštitu podataka i uslove za obradu vaših podataka primenjujemo Zakon o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018), u daljem tekstu ,,Zakon”). U nastavku ćete pronaći sve informacije o prirodi i obimu obrade vaših ličnih podataka od strane Bluesky nails  d.o.o. Beograd , Lazarevacki drum 25, (u nastavku „Bluesky “ ili „mi“ ).

1. Prikupljamo Vaše lične podatke kada je to relevantno za potrebe Vas kao potrošača, ili za naše poslovanje (npr. kada kupujete i/ili naručujete proizvode i/ili usluge od nas, kada se registrujete za slanje newsletter-a, kada kontaktirate naš korisnički servis, kada popunjavate ankete za kupce ili nam date povratne informacije o našoj robi i uslugama, itd.).

Informacije uglavnom dobijamo direktno od Vas, kada naručite određene proizvode ili usluge, popunite određeni formular, ili kada prikupimo podatke putem bezbednosnih kamera u maloprodajnim objektima.

Dalje u tekstu ćemo Vam objasniti svrhe obrada podataka, i osnove u Zakonu Vaše lične podatke ćemo koristiti u marketinške svrhe, samo ako na to pristanete.

Sve vaše lične informacije tretiraju se kao poverljive, a Bluesky nails doo  i/ili naši pouzdani partneri ih čuvaju na adekvatan način (za više informacija pogledajte odeljak: Ko ima pristup Vašim podacima?).

2. Koje podatke prikupljamo od Vas

2.1. Kupovina/porudžbina u Bluesky  prodavnici/web sajtu

Bluesky nails doo  kao trgovac je po samom Zakonu o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014, 6/2016 - dr. zakon i 44/2018 - dr. zakon) ovlašćen da prikuplja podatke o svojim kupcima. Vaši podaci su nam neophodni za zaključenje ugovora o prodaji na daljinu, kreiranje porudžbine, radi ispunjenja obaveza iz ugovora o prodaji – realizaciji isporuke, naplate, prijema i rešavanja reklamacija.

U procesu kupovine online potrebno je da unesete svoje podatke u predviđena polja (ime, prezime, e-mail, broj telefona, adresu). Podatke prikupljene na ovaj način koristimo isključivo radi izvršenja ugovora o prodaji, što obuhvata upravljanje i praćenje porudžbina i komunikaciju sa Vama.

2.2. Kreiranje korisničkog naloga na Bluesky  nails doo sajtu

Bluesky  nails doo prikuplja i obrađuje Vaše podatke prilikom kreiranja korisničkog naloga na Bluesky  nails doo sajtu. Podaci koje prikupljamo su ime, prezime, e-mail, broj telefona, datum rođenja (ovaj podatak nije obavezan)

2.3. Kontaktiranje sa Bluesky  nails doo – om, različite vrste upita (kontakt e-mailom, telefonom, putem društvenih mreža)

U zavisnosti od načina na koji ste stupili u kontakt sa nama kao i vrste upita, ti podaci mogu obuhvatiti ime, prezime, broj telefona, adresu e-pošte, ostale informacije o vama koje ste razmenili sa nama, a koje su u vezi sa Vašim upitom.

Podatke prikupljene na ovaj način možemo obrađivati u svrhe pružanja odgovora na Vaše upite, za potrebe prikupljanja statističkih podataka i profilisanje, kako bi unapredili naše poslovanje. Za potrebe statistike i profilisanja biće izvršena anonimizacija, tako da nijedan podatak ne može biti doveden u vezi sa konkretnim licem

2.4. Profilisanje

U slučajevima kada šaljemo ili prikazujemo obaveštenja ili sadržaj koji su personalizovanog karaktera, možemo koristiti pojedine postupke koji su označeni kao „profilisanje” (odnosno, bilo koji oblik automatizovanog procesa obrade ličnih podataka koji se sastoji iz korišćenja prikupljenih podataka o ličnosti kako bismo procenili određene lične aspekte koji su u vezi sa fizičkim licem, konkretno, da bismo analizirali ili predvideli aspekte koji se tiču ličnih afiniteta konkretnog fizičkog lica, njegovog interesovanja, ekonomskog položaja, ponašanja, lokacije, pouzdanosti ili kretanja). Na osnovu svoje analize, šaljemo ili prikazujemo obaveštenja i/ili sadržaj koji je skrojen tačno prema vašim interesovanjima/potrebama. Pravni osnov za gore pomenutu obradu podataka je pristanak.

2.7. Poseta internet stranice

Bluesky nails doo h obrađuje Vaše podatke prilikom posete ove internet stranice i drugih platformi. Tom prilikom se razmenjuju različiti podaci između Vašeg uređaja i našeg servera, pri čemu može da se radi o podacima o ličnosti. Podaci prikupljeni na taj način se, između ostalog, koriste za optimizaciju naše internet stranice ili u svrhu prikazivanja reklama u pretraživaču Vašeg uređaja.

Prilikom posete naše internet stranice, pretraživač koji koristite na Vašem uređaju će automatski i bez Vaše aktivnosti poslati na server naše internet stranice:

- IP adresu uređaja sa kog je poslat upit i koji ima pristup internetu,

- datum i vreme pristupa,

- ime i URL preuzete datoteke,

- internet stranicu/aplikaciju sa koje se pristupa (referrer URL),

- pretraživač koji koristite i, ako je potrebno, operativni sistem računara koji podržava internet, kao i ime vašeg provajdera.

Navedene podatke server privremeno čuva u takozvanoj log datoteci u sledeće svrhe:

- obezbeđivanje uspostavljanja nesmetane veze,

- obezbeđivanje komfornog korišćenja naše internet stranice/aplikacije,

- procena bezbednosti i stabilnosti sistema.

Ukoliko ste u Vašem pretraživaču, u operativnom sistemu ili u drugim podešavanjima Vašeg uređaja prihvatili tzv. geolokaciju, odnosno dali svoj pristanak, ovu funkciju koristimo kako bismo vam ponudili individualne usluge na osnovu Vaše trenutne lokacije (na primer, lokaciju najbliže prodavnice). Podatke o lokaciji obrađujemo isključivo u navedenu svrhu.

Pravni osnov za obradu IP adrese je legitimni interes, koji proizlazi iz gore navede svrhe obrade podataka, budući da je to tehnički uslov za funcionisanje sajta. Ove podatke ne prenosimo trećim licima. Podaci se čuvaju privremeno i to za vreme posete stranici, a zatim se automatski brišu. Nakon što napustite našu internet stranicu, podaci o geolokaciji se brišu.

2.8. Korišćenje kolačića (cookies)

Na našoj internet stranici koristimo takozvane kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na Vašem uređaju (laptop, tablet, smartphone itd.) i to prilikom posete naše internet stranice. Kolačići ne nanose štetu vašem uređaju, ne sadrže viruse, trojance ili druge zlonamerne softvere. U kolačićima se čuvaju informacije koje se dobijaju u vezi sa uređajem koji koristite. Međutim, to ne znači da smo upoznati sa Vašim identitetom. S jedne strane, korišćenje kolačića služi da vam poseta internet stranici bude prijatnija. Na primer, mi koristimo takozvane kolačiće sesije kako bismo prepoznali da ste određene delove naše stranice već posetili ili da ste već prijavljeni na svom korisničkom nalogu. Oni se automatski brišu nakon što napustite našu internet stranicu. Pored toga, koristimo i privremene kolačiće koji se određeno vreme skladište na vašem uređaju. Kada ponovo posetite našu internet stranicu, automatski se prepoznaje da ste već bili na stranici i koja podešavanja ste postavili, tako da ove radnje nećete morati da ponovite

2.9. Google analitika

Za potrebe prilagođavanja dizajna i stalnog poboljšavanja naših internet stranica, koristimo takozvani Google Analytics - uslugu za veb analitiku koju pruža Google Inc. ("Google"). U tom kontekstu se kreiraju pseudonimizovani korisnički profili i koriste se kolačići. Kolačići generišu sledeće informacije o vašem korišćenju ove internet stranice:

- tip/verzija pretraživača,

- operativni sistem koji se koristi,

- referrer URL (prethodno posećena stranica),

- hostname računara sa kog se pristupa (IP adresa),

- vreme upita servera

Više informacija o zaštiti podataka u vezi sa Google Analytics potražite na internet stranici Google Analytics

2.10. Društvene mreže

Podatke na društvenim mrežama velikim delom obrađuje sam operater, i na taj deo Bluesky nails doo ima ograničen uticaj.

Podatke prikupljene na društvenim mrežama obrađujemo u svrhu informisanja potrošača o aktuelnim promocijama i ponudama, a u cilju interakcije i unapređenja odnosa sa pratiocima.

Podake prikupljene na društvenim mrežama na osnovu pristanka- komentare, video snimke, slike, lajkove…objavljuje operater. Bluesky nails doo ih ne deli sa trećim licima i zadržava pravo brisanja nezakonitih sadržaja, komentara mržnje, eksplicitni sadržaj i podatke koji predstavljaju krivično delo.

Sa operaterom društvene mreže delom postoji odnos u skladu sa čl. 45 Zakona (zajednička odgovornost):

Za metode web praćenja koje operater platforme društvene mreže omogućava, operater i mi smo zajednički odgovorni. Web praćenje (webtracking) može pritom da usledi i nezavisno od toga da li ste na platformu društvene mreže prijavljeni ili registrovani. Kao što smo već napomenuli, nažalost samo ograničeno možemo da utičemo na metode web praćenja operatera, na primer ne možemo da ih isključimo.

Pravni osnov za metode web praćenja je legitiman interes, koji se sastoji u tome da se platforma društvene mreže i konkretna fan stranica (fan-page) optimizuju.

2.11. Video nadzor

Bluesky nails doo koristi video nadzor za potrebe bezbednosti zaposlenih i imovine, i radi otkrivanja krivičnih dela i drugih spornih situacija. Obaveštenje o video nadzoru se nalazi na ulazu u naš maloprodajni objekat. Čuvamo informacije prikupljene putem u vremenskom periodu koji nam omogućava da pomognemo regulatornim telima i organima za sprovođenje zakona. Pristup podacima imaju samo ovlašćena lica u Bluesky nails doo

3. Ko ima pristup Vašim podacima?

Unutar naše kompanije, pristup podacima, koje ste nam stavili na raspolaganje, imaju samo oni sektori kojima su isti neophodni za ispunjenje ugovornih ili zakonskih obaveza ili u svrhu ispunjenja legitimnih interesa. U okviru ugovornog odnosa, angažujemo i druge pružaoce usluga, koji mogu da dobiju pristup vašim ličnim podacima. Pridržavanje propisa o zaštiti podataka o ličnosti se u ovim slučajevima obezbeđuje ugovorom.

4. Koliko dugo čuvamo Vaše podatke?

Lične podatke čuvamo onoliko koliko je to neophodno za ispunjenje gore navedenih svrha. Pri tome, vodimo računa o zakonskim obavezama čuvanja. Kriterijume za period čuvanja podataka kreiramo u skladu sa svrhom, ali budući da se tehnička roba i oprema za frizerske i kozmetičke salone ne kupuje svakodnevno, smatramo da je period od 5 godina optimalan za postizanje marketinške svrhe, dok se podaci o realizovanim kupovinama I kupcima čuvaju koliko je to predviđeno poreskim propisima I propisima koji regulišu ugovor o prodaji.

5. Da li ste u obavezi da nam dostavite Vaše podatke?

U okviru našeg poslovnog odnosa u obavezi ste da nam dostavite one lične podatke, koji su neophodni za započinjanje, sprovođenje i okončavanje ugovornog odnosa i za ispunjenje obaveza koje su povezane sa tim, kao i za čije prikupljanje imamo zakonsku obavezu ili imamo pravo na osnovu legitimnih interesa. Bez tih podataka, po pravilu nećemo biti u mogućnosti da započnemo poslovni odnos sa vama.

6. Koja prava imate kao lice na koje se podaci odnose?

da Vam omogucimo pristup Vašim ličnim podacima, da odgovorimo za koje svrhe se koriste podaci koji se tiču Vas, kao i da pristupite takvim ličnim podacima, da znate svrhu obrade, kategorije Vaših ličnih podataka koje čuvamo, treće, strane ili kategorije trećih strana sa kojima se vaši lični podaci dele, period tokom kog zadržavamo podatke.

da zahtevate ispravku netačnih, pogrešno unetih i/ili zastarelih podataka;

da zatražite brisanje Vaših ličnih podataka ukoliko se obrada zasniva na Vašem pristanku. Pristanak možete opozvati u svakom trenutku, tako što ćete se odjaviti na način koji smo predvideli (slanjem poruke na određeni broj ili preko određenog linka) kao i slanjem email poruke na mail adresu gellakovi@gmail.com . Ukoliko je osnov zakon ili legitimni interes, ne možemo udovoljiti Vašem zahtevu za brisanjem podataka;

da ograničite obradu Vaših podataka ukoliko smatrate da je obrada nezakonita, ako ste istakli prigovor ili ako smatrate da Bluesky nails doo -u više nisu potrebni Vaši podaci;

da podnesete prigovor na način na koji obrađujemo Vaše podatke, čak i u slučajevima kada nije sporno da podatke obrađujemo u skladu sa Zakonom;

da uputite pritužbu Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti, u skladu sa Zakonom.

Za sva pitanja i zahteve u vezi sa obradom podataka o ličnosti možete da kontaktirate naše Lice za zaštitu podataka o ličnosti. Kontakt email: gellakovi@gmail.com

7. Stupanje na snagu i izmene Politike privatnosti

Ova Politika stupa na snagu dana 01.01.2019. godine.

Politika privatnosti će biti predmet redovnih revizija, a svaku ažuriranu verziju ćemo postaviti na ovu internet stranicu.